Σεμινάριο Πηλού “Δέντρο της Ευτυχίας”

Event details

  • 31 Οκτωβρίου 2020
  • 10:30
  • Κιλκίς 12, 2234 Λατσιά
  • 22516351
  • 6Attendees
  • Άντζη ΖαχαριάδουStaff members

Σε αυτό το σεμινάριο δημιουργούμε με βασικό υλικό τον πηλό (που στεγνώνει στον αέρα) παρέα με την δημιουργό Άντζη Ζαχαριάδου. Σε καμβά, εφαρμόζουμε το δεντράκι από πηλό και διακοσμούμε το έργο μας με πάστες και το χρωματίζουμε με ακρυλικές μπογιές και χρώματα κιμωλίας. Στο τέλος με χρώματα λαδιού κάνουμε σκιές στο έργο μας

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου η ώρα 10:30 στο Εργαστήρι μας. Το κόστος του σεμιναρίου είναι €40,00 και φυσικά στο τέλος θα πάρετε μαζί σας το έργο που θα δημιουργήσετε.

Τα σεμινάρια μας είναι ολιγομελή για την ασφάλεια όλων, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ο χώρος μας θα αερίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου και θα τηρούνται αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων. Στο χώρο θα υπάρχουν αντισηπτικά χεριών αλλά και απολυμαντικά για τον καθαρισμό των επιφανειών που χρησιμοποιούνται. Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου (θα πρέπει να φέρετε μαζί σας) ενώ συστήνεται και η χρήση γαντιών μίας χρήσης (παρέχονται στο εργαστήρι μας). Γι’ αυτό το λόγο ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22516351 ή 22516951 ή μέσω προσωπικού μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook. 

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Εργαστηρίου μας για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα μας!
Εργαστήρι Δημιουργικότητας: https://www.facebook.com/ergastiridimiourgikotitas